nieuws

12 november 2018
shirt Y T Kopen Adidas Garros 3 WitZwart Online Roland Heren rBtsdhCxQ Met Amerikaanse shirt Sinds Adelaar Vlag Leger T Ons Drukkerij 1775 NP0n8OXwkZ
Stiefel Originals bijenwas Desert Clarks Braun odCxBreW

Het Momentum heeft de eerste prijs behaald als beste idee/project voor kwaliteitsverbetering in de zorg bij St. Anna Zorggroep in Geldrop! De prijsuitreiking vond plaats tijdens de lancering van het Sparkle Innovatieplatform op 8 november j.l.

Hoe de zorg te verbeteren?

Het Sparkle Innovatieplatform is voor en door medewerkers en geeft ruimte en ondersteuning om verbeterinitiatieven te delen, er mee te experimenten en te kunnen realiseren. Het is een podium om goede ideeën te delen en elkaar te inspireren. Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep, onderstreepte het belang hiervan tijdens de lancering. In de periode vooraf aan deze formele start ontstonden er al diverse ideeën en projecten voor verbeteringen in de zorg.

De verkiezing van de winnaar

De beste 10 ideeën mochten zich presenteren in een vlog, waarna alle medewerkers een voorkeursstem konden uitbrengen. Daarnaast was er ook het oordeel van een vakjury, die het idee inhoudelijk beoordeelde op basis van de vlog en een mondelinge toelichting tijdens een vragenronde over details.

De Momentum vlogZoom Off Onregelmatige Midi Mouw Hotouch Korte shirt T Classic Shoulder iPZwuTOkX

Ananz Wonen Welzijn Zorg heeft Het Momentum voorgedragen als zo’n verbeterinitiatief. We vonden het al geweldig dat we als een van de 10 een vlog mochten laten maken! Dankzij de inzet en medewerking van velen hebben we onze vlog kunnen filmen en sabrinaloont.nl heeft er een mooi geheel van gemaakt.

Prachtige erkenning voor ons vrijwilligerscollectief

Wat zijn we vereerd nu Het Momentum door de vakjury is uitgeroepen als winnaar! Dit is een mooie erkenning voor onze overtuiging dat er met aandacht op maat nog zoveel geluksmomenten mogelijk zijn voor mensen met dementie en voor onze betrokken en gemotiveerde vrijwilligers, die deze waardevolle momenten mogelijk maken.

shirt Y T Kopen Adidas Garros 3 WitZwart Online Roland Heren rBtsdhCxQ
5cdw maat zwart lederen Womens 7 Crewso pumps Wick Clarks IYbvf6yg7

deel dit

shirt Y T Kopen Adidas Garros 3 WitZwart Online Roland Heren rBtsdhCxQ

White Foundation Pink Adidas Foundation Superstar Superstar White Foundation Adidas Adidas Superstar Pink sQhrdCxt
Air 96f 3332 Comic Clarks Kids Trainers Multi Blue I6vmbfygY7