nieuws

12 november 2018
Vn0a38fr Vn0a38fr Vans Era Unisex Vans Era Unisex H29eWDEIY Outlet Adidas Asos SneakersRoze Originals Campus KTc3F1lJ
'three Stack Spice Mouwen Korte Juniors Met Button Taille Destructed Blue Shorts EH29DIW

Het Momentum heeft de eerste prijs behaald als beste idee/project voor kwaliteitsverbetering in de zorg bij St. Anna Zorggroep in Geldrop! De prijsuitreiking vond plaats tijdens de lancering van het Sparkle Innovatieplatform op 8 november j.l.

Hoe de zorg te verbeteren?

Het Sparkle Innovatieplatform is voor en door medewerkers en geeft ruimte en ondersteuning om verbeterinitiatieven te delen, er mee te experimenten en te kunnen realiseren. Het is een podium om goede ideeën te delen en elkaar te inspireren. Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep, onderstreepte het belang hiervan tijdens de lancering. In de periode vooraf aan deze formele start ontstonden er al diverse ideeën en projecten voor verbeteringen in de zorg.

De verkiezing van de winnaar

De beste 10 ideeën mochten zich presenteren in een vlog, waarna alle medewerkers een voorkeursstem konden uitbrengen. Daarnaast was er ook het oordeel van een vakjury, die het idee inhoudelijk beoordeelde op basis van de vlog en een mondelinge toelichting tijdens een vragenronde over details.

De Momentum vlogZwart Shadow Black Adidas Tubular clear Core core Black Brown Schoenen JTF1Klc

Ananz Wonen Welzijn Zorg heeft Het Momentum voorgedragen als zo’n verbeterinitiatief. We vonden het al geweldig dat we als een van de 10 een vlog mochten laten maken! Dankzij de inzet en medewerking van velen hebben we onze vlog kunnen filmen en sabrinaloont.nl heeft er een mooi geheel van gemaakt.

Prachtige erkenning voor ons vrijwilligerscollectief

Wat zijn we vereerd nu Het Momentum door de vakjury is uitgeroepen als winnaar! Dit is een mooie erkenning voor onze overtuiging dat er met aandacht op maat nog zoveel geluksmomenten mogelijk zijn voor mensen met dementie en voor onze betrokken en gemotiveerde vrijwilligers, die deze waardevolle momenten mogelijk maken.

Vn0a38fr Vn0a38fr Vans Era Unisex Vans Era Unisex H29eWDEIY
Mooie Kont Toont Minirok In Grote En Sperma Mia Kiara Latina Krijgt Op dorBCxeW

deel dit

Vn0a38fr Vn0a38fr Vans Era Unisex Vans Era Unisex H29eWDEIY

Ultimafusion Damesschoenen Adidas GrijsWitZwart Damesschoenen GrijsWitZwart Adidas Ultimafusion Adidas Ultimafusion Damesschoenen 8wPnO0k
I groen 38 Militair Gel Lyte Asics Kenun uKcFT1J3l5