nieuws

12 november 2018
10 Blackmixtan Iqushion Us Fitflop Ergonomic 9HEDe2IYW Meisjes Tuturokken Ballet Mini Volwassen Dames Princess Themafeest HIeED9YW2b
Dames Rode T shirtjurken Online Missguided 0Okw8nP

Het Momentum heeft de eerste prijs behaald als beste idee/project voor kwaliteitsverbetering in de zorg bij St. Anna Zorggroep in Geldrop! De prijsuitreiking vond plaats tijdens de lancering van het Sparkle Innovatieplatform op 8 november j.l.

Hoe de zorg te verbeteren?

Het Sparkle Innovatieplatform is voor en door medewerkers en geeft ruimte en ondersteuning om verbeterinitiatieven te delen, er mee te experimenten en te kunnen realiseren. Het is een podium om goede ideeën te delen en elkaar te inspireren. Ingrid Wolf, voorzitter raad van bestuur van de St. Anna Zorggroep, onderstreepte het belang hiervan tijdens de lancering. In de periode vooraf aan deze formele start ontstonden er al diverse ideeën en projecten voor verbeteringen in de zorg.

De verkiezing van de winnaar

De beste 10 ideeën mochten zich presenteren in een vlog, waarna alle medewerkers een voorkeursstem konden uitbrengen. Daarnaast was er ook het oordeel van een vakjury, die het idee inhoudelijk beoordeelde op basis van de vlog en een mondelinge toelichting tijdens een vragenronde over details.

De Momentum vlogNike Nike Metcon Nike zwart 4Heren Metcon Metcon 4Heren zwart rxBdCoe

Ananz Wonen Welzijn Zorg heeft Het Momentum voorgedragen als zo’n verbeterinitiatief. We vonden het al geweldig dat we als een van de 10 een vlog mochten laten maken! Dankzij de inzet en medewerking van velen hebben we onze vlog kunnen filmen en sabrinaloont.nl heeft er een mooi geheel van gemaakt.

Prachtige erkenning voor ons vrijwilligerscollectief

Wat zijn we vereerd nu Het Momentum door de vakjury is uitgeroepen als winnaar! Dit is een mooie erkenning voor onze overtuiging dat er met aandacht op maat nog zoveel geluksmomenten mogelijk zijn voor mensen met dementie en voor onze betrokken en gemotiveerde vrijwilligers, die deze waardevolle momenten mogelijk maken.

10 Blackmixtan Iqushion Us Fitflop Ergonomic 9HEDe2IYW
Ringer Wit T Fred Perry shirt OmN08nvw

deel dit

10 Blackmixtan Iqushion Us Fitflop Ergonomic 9HEDe2IYW

stof sneaker Klein Jeans Calvin Maya witte CQrtshdx
Justdial Bhatinda Beste Shirts shirtprinters Op 100 T Gemaakte Maat In Top BWCreoxd